Natuurlijk!

Natuurlijk!
EM Kin-Probien

 

 

 

Welke natuurlijke middelen kunnen een positieve bijdrage leveren aan een gezond bijenvolk?

 

 

 

EM-Bacteriën - Effectieve Micro-organimen

Dit middel bevat verschillende soorten effectieve, ziekte-onderdrukkende micro-organismen, die allen hun specifieke taken hebben en elkaars werking bevorderen. Ze worden verzameld in de vrije natuur.

Deze EM-BACTERIËN werken:

-Weerstandverhogend

-Vitaliteitverhogend

-Het bijenvolk komt beter de winter door 

Keramische vliegopening - zie ook Ring of Harmony

Door het speciaal gedraaide keramiek worden schadelijke frequenties van stoffen die de bijen meebrengen geneutraliseerd bij het invliegen in de kast.  Het bijenvolk is daardoor gezonder en biedt meer weerstand tegen allerlei ziekteverwekkers. Bovendien worden de bijen er rustig van. 

Te koop bij: Vitalogica.nl of de biologische winkel Vitalogica in Lemelerveld. 

Vitaal water: wat is dat?

Op 18 oktober jl. ging het in het  programma Eenvandaag over de discussie rond vitaal water. Er wordt onderzoek naar gedaan. Klik hier voor deze uitzending.

Natuurlijk!Waar zouden we zijn zonder de (honing)bij?

Welke groentes en fruitsoorten zouden er zijn als bijen niet voor bestuiving zorgen? Hoe zou het landschap eruit zien. Welke vogels en dieren zouden er zijn als door het verdwijnen van allerlei planten ze bijvoorbeeld geen zaden hebben om te eten of plekken om te schuilen?

Bijen leveren  een belangrijke bijdrage aan de biodiversiteit. Een goede bijenstand draagt bij aan alles wat leeft, groeit en bloeit.

En welke bijdrage kunnen wij leveren aan een goede bijenstand? Want het gaat niet goed met de bij. Er gaan veel bijenvolken dood over de hele wereld zonder dat we echt goed de oorzaak daarvan weten.