Contact

Contact


De stichting Natuurlijk is gehuisvest in 't Natuurlijk Huus, Hogebroeksweg 25, 8102RL in Raalte.
info@hetnatuurlijkhuus.nl
06 - 42871486.

Helaas zijn we met het openbaar vervoer niet zo makkelijk te bereiken. de stations van Heino en Raalte zijn op vier en drie kilometer afstand, busverbindingen zijn er niet. Wie een vouwfiets heeft: het is een mooie fietstocht. En tegen een kleine vergoeding halen we je graag op van het station.

Wie met de auto komt, slaat op de weg Zwolle-Raalte ter hoogte van Heino bij de verkeerslichten af. Kom je uit Raalte, ga je de eerste verkeerslichten rechts. Kom je uit Zwolle, ga je de tweede verkeerslichten links. Je gaat dus niet Heino in, maar het platteland op. Volg na zo'n kilometer afslag 'De Flierefluiter', een toeristische afslagaanduiding. Na weer zo'n kilometer ben je bij nummer 25.

Er staat een huisnummerbord met logo van 't Natuurlijk Huus aan de weg, je moet een betonnen pad inrijden dat 'over 300 meter' fietspad wordt. Daar waar het fietspad begint, ligt 't Natuurlijk Huus.

Een tomtom raakt dicht bij 't Natuurlijk Huus altijd een beetje in de war omdat de nummering aan de Hogebroekweg van 23 en 27 verspringt, waarna 25 (ons nummer) er achteraan komt.