Coaching

Agnes Heethaar Eigen-Wijze coaching

Na jaren
Het is er nu toch van gekomen om coaching, natuur en mens samen te laten komen in Agnes Heethaar, Eigen-Wijze coaching.

Wat eraan vooraf ging
In 2000 startte ik, Agnes Heethaar met Talent coaching.
Ik vond het raar dat de talenten van mensen niet meer ingezet werden tijdens het werk en dat iedereen geacht werd het zelfde te doen, os van iemands bijzondere talenten en creativiteit.
Dat moet anders kunnen dacht ik destijds.
Ik geloofde erin, dat alles en iedereen het meest gebaat was als mensen kunnen doen wat hen het beste afgaat, op hun eigen manier. Tien jaar lang heb ik daar een bedrijf in gehad, dat zich bezig hield met persoonlijke- team- en organisatieontwikkeling. Het logo teken was een teken uit de TAO, dat stond voor natuurlijke aanleg.

Ondertussen ontstond ‘t Natuurlijk Huus. Het was mijn idee om de coaching hier verder voort te zetten, omdat ik daardoor letterlijk dichter bij de natuur stond en daardoor nog meer kon aansluiten bij natuur en bij een universele en holistische zienswijze.
Voordat het zover was, heb ik nog een zijweg bewandeld op het gebied van Welzijn en de mens centraal. Op interim basis heb ik bij verschillende organisaties teamtrajecten ondersteund op het gebied van persoonlijke- en teamontwikkeling gericht op  zelforganisatie.

Door Corona werd het nog duidelijker hoe belangrijk natuur is. Een onderdeel daarvan is in contact komen met je eigen natuur. Niet alleen om goed in je vel te zitten maar ook om deze goed in de wereld neer te kunnen zetten. Hoog tijd dus om mijn coaching het licht te laten zien.

Agnes Heethaar, Eigen-Wijze coaching
Ondersteund in het neerzetten van je natuurlijke essentie als persoon of als team.
Doen dus zoals jij bent of waarvoor je als team in het leven bent geroepen. En dat kan op jouw eigen wijze, vanuit jouw autonomie en verantwoordelijkheid. Hier help ik je graag mee.

Nieuwsgierig geworden? 
We  kunnen vrijblijvend in gesprek gaan om te ontdekken of ik je bij jouw vraag kan helpen.

Mail, bel of app me:
info@agnesheethaar.nl
06-42871486

En kijk voor meer informatie op www.agnesheethaar.nl

 

 

Voeg reactie toe

Klik hier om een reactie achter te laten