Boeken

Boek komt in september uit

Naar verwachting komt ons boek uit op vrijdag 17 september. Het valt mooi samen met ons 12,5 jarig bestaan. Niet dat we daar op gemikt hebben. Het is zo ontstaan. En dat vinden wij een mooi toeval.

We beschrijven namelijk hoe ‘t Natuurlijk Huus is ontstaan vanuit onze verschillende persoonlijke drives en wat er tot stand is gekomen in die 12,5 jaar. Het is dus zowel ons persoonlijk verhaal als een boek waarin op alle onderdelen van het leven te lezen is, hoe je andere keuzes kunt maken, die in lijn zijn met de natuur. Een fijn, gezond en gelukkig leven op een fijne plek is daar het gevolg van.

We hopen ook op deze manier veel mensen te bereiken die hierdoor geïnspireerd worden en zelf stappen gaan zetten naar een natuurlijker, duurzamer leven. Vanuit een voorbeeld kan het gemakkelijker zijn om over je eigen situatie na te denken. En waarschijnlijk kom je op veel nieuwe gedachten. Maar ook op het punt dat het niet moeilijk is om het om te buigen zodra je bepaalde inzichten hebt. Bepaalde vastgeroeste gewoontes voelen dan niet meer goed. Dat maakt het veel gemakkelijker om andere keuzes te maken. Je staat achter je eigen keuzes en kunt het ook gemakkelijk uitleggen aan anderen. Je doet het dus op de eerste plaats niet voor een ander of voor “het milieu” (hoe groot is dat? Waar begin je dan?) voor omdat je het zelf wilt.

We hopen dat ons boek daaraan bijdraagt.

2 reacties

Klik hier om een reactie achter te laten