Coaching

Graag nemen we jou mee in de filosofie van ’t Natuurlijk Huus en wat wij voor jou zouden kunnen betekenen.

Onze missie
Onze missie om is om bij te dragen aan de verbinding tussen mens en natuur, je eigen natuur te ontdekken en je leven op Eigen-Wijze vorm te geven. Om te inspireren en het wonder van leven te ontdekken.

Dat kan betrekking hebben op je werk, je relaties, op jouw bezigheden, op jouw zingeving in jouw leven of op de manier waar je woont.
De focus ligt in de ontmoeting en het natuurlijke. Ze kunnen een spiegel vormen voor jouw zoektocht.
Je neemt jouw autonomie terug. Vind de kracht in jezelf. Laat je niet afleiden door wat de buitenwereld allemaal vindt en misschien van je verwacht. Je geeft van wie je bent en waar je goed in bent. Dat is jouw kracht, die je kunt geven aan de wereld. Je bent je eigen leider.

Daar gaan de trajecten of individuele bijeenkomsten over: doen in overeenstemming met wie je bent, je eigen natuur. Je kwaliteiten, je eigenschappen, je persoonlijkheid in verbinding met de wereld. Niet zoals je op school werd geleerd om je te verbeteren op onderdelen waar je niet goed in bent en wat je meestal daarom ook niet leuk vindt. Wij denken dat het veel belangrijker is juist te doen wat je goed kunt, wat je van nature goed afgaat. Dat is wat je de wereld te bieden hebt. Een tulp zal ook niet proberen een roos te worden. Anderen vullen weer een ander stukje op het wereldtoneel in. En door een gemengd boeket, door het samenvoegen van verschillende eigenschappen en door samenwerking, kan er weer een mooi nieuwe geheel en nieuwe mogelijkheden ontstaan.

Trajecten of individuele sessie(s)
Zie voor diverse trajecten, individuele sessies, groeps- en teambijeenkomsten de diverse tabbladen onder coaching.

Praktische zaken
In een kennismakingsgesprek bespreken we aanleiding, vraag en wensen en kijken we of het klikt. Naar aanleiding daarvan gaan we een route uitstippen.
De spelregels en kosten zijn vooraf duidelijk neergezet en met elkaar bevestigd. Van hieruit kunnen we op pad gaan. Er is altijd een inkorting of verlenging van het traject mogelijk.

Voor groepsbijeenkomsten maken een offerte op maat.
Ben je student of heb je minder te besteden? Geen probleem. We helpen je graag. We vinden een oplossing daarvoor.

De locatie is bij t Natuurlijk Huus, Hogebroeksweg 25 in Raalte, tenzij we anders afspreken.

06-42871486
info@hetnatuurlijkhuus.nl
Facebook.com/hetnatuurlijkhuus