Contact

‘t Natuurlijk Huus,
Hogebroeksweg 25,
8102RL in Raalte.
info@hetnatuurlijkhuus.nl
06 – 42871486.
Klik hier voor onze facebookpagina.
Geïnteresseerd in onze nieuwsbrief (die zo’n 10 keer per jaar uitkomt)? Stuur dan een mail naar info@hetnatuurlijkhuus.nl

Bereikbaarheid
De stations van Heino en Raalte zijn op vier en drie kilometer afstand. Je kunt vandaar niet verder met de bus, maar wel een OV-fiets. En dat is een mooie fietstocht! Tegen een kleine vergoeding halen we je (met onze elektrische auto) graag op van het station.

Wie met de auto komt navigeert op Hogebroeksweg 23 en pakt daar de weg/het verharde pad naar nummer 25.

Navigeer niet op Google Maps want dan wordt je allerlei zandpaden opgestuurd en loopt het pad uiteindelijk dood, midden in het bos…

Volg dan beter deze omschrijving: sla op de weg Zwolle-Raalte ter hoogte van Heino bij de verkeerslichten af. Kom je uit Raalte, ga je de eerste verkeerslichten rechts. Kom je uit Zwolle, ga je de tweede verkeerslichten links. Je gaat dus niet Heino in, maar het platteland op. Volg na zo’n kilometer afslag ‘De Flierefluiter’, een toeristische afslagaanduiding. Na weer zo’n kilometer ben je bij nummer 25.

‘t Natuurlijk Huus ligt niet direct aan de Hogebroeksweg. Bij nr 23 moet een betonnen pad inrijden dat ‘over 400 meter’ fietspad wordt. Daar waar het fietspad begint, ligt ‘t Natuurlijk Huus.