Dit zeggen anderen over Agnes

Deborah
‘T Natuurlijk Huus volgde ik al langer op Facebook en zag, net voordat ik in m’n eentje een week naar Salland zou gaan, dat Agnes het coachen weer had opgepakt. Dit bericht kwam helemaal op het juiste moment, want ik wilde die week gebruiken om in alle rust een aantal dingen op een rijtje te zetten en kon daarbij wel wat hulp gebruiken.
Wij zaten tijdens het gesprek buiten op een fantastisch plekje aan de vijver met een kopje thee en wat lekkers, al is bijvoorbeeld wandelend in de omgeving ook een optie. Agnes luisterde, stelde hier en daar een vraag die me aan het denken zette en de ruimte gaf om zelf inzicht verwerven. Ook gaf ze mogelijkheden aan om meer overzicht te creëren. Er zijn mij een paar belangrijke kernwoorden bijgebleven, waar ik nog steeds wat mee kan. Kortom, het was een fijne en leerzame ervaring.

Renate
Agnes kijkt echt naar de mens, wie hij/zij is, met een open mind en in een open gesprek. Ze is nieuwsgierig in het ontdekken van iets eigens. Ze kan goed luisteren, heeft veel ervaring in het leven en werk waardoor ze weet waar ze over praat. Ze wil hierin graag delen zonder het aan een ander op te leggen.
Ze blinkt uit in zichzelf zijn, in vertrouwen en geloof in zichzelf en is daarmee een voorbeeld.
Van haar heb ik geleerd om vragen te stellen, durf te hebben en dicht bij mijzelf te blijven.

Marloes
Agnes gaat helemaal voor natuurlijk leven, gezondheid en vitaliteit, door te leven naar je natuurlijke aard. Daar is ze zelf een goed voorbeeld van. Ze heeft hier veel kennis in opgedaan. Ze kan goed analyseren, verbinden en ondernemen.
Agnes straalt veel rust uit, heeft een luisterend oor en is authentiek.

Carmen
Agnes heeft een passie van natuurlijk en holistisch leven. Ze ziet en hoort mensen echt, maakt ze sterk en laat een ander nadenken. Ze ziet de innerlijke kracht van mensen. Ze houdt zich bezig met wat er echt toe doet, gezondheid en geluk van mensen, de natuur en de aarde.

Lieke
Agnes zet graag mensen in hun kracht en kan anderen goed vrijlaten in wie zij zijn en een goede spiegel voorhouden. Ze is grappig, speels, wijs, rustig en heeft veel hart. De sfeer van ’t Natuurlijk Huus is een heerlijke ambiance om te verblijven. Dat brengt je direct tot rust en dicht bij jezelf.

Carolien
Je kunt het met haar overal over hebben. Ze vindt niks gek. Ze staat open voor je. Ze gebruikt de natuur als leermeester en ze is daar sterk mee verbonden.

Jacqueline
Agnes heeft een passie voor je eigen natuur leren kennen en dat in de wereld te zetten. Ze is een voorbeeld om je aan op te trekken. Ze kan doordringen tot de kern en bewuste keuzes maken. Ze kan dit vertalen naar praktisch haalbare stappen.
Ze heeft veel rust, kan goed luisteren en scherp waarnemen, ze is meelevend en puur.

Lin
Agnes heeft passie voor de natuur en de menselijke natuur. En dan vooral alles dat groeit en bloeit en dus nieuw leven krijgt!
Ze heeft altijd een nuchtere kijk, is lekker eigenwijs en durft anders te denken. Dat brengt je altijd op nieuwe inzichten als je met haar praat.
Haar grootste talent is dat ze het altijd bij  iemand zelf laat en daarom ook echt met die persoon kan meedenken. Ze kijkt echt wat het beste voor die ander is.
Agnes heeft enorm veel ervaring binnen organisaties dus ze weet precies hoe de structuren lopen. Ze is heel menselijk én  bezig met groei op allerlei manieren, ook bij het natuurlijk huus. Die combi maakt haar 1 + 1 = 3
Ze is rustig, grappig, ondeugend, gezellig en fijn om bij in de buurt te zijn.
Ik waardeer haar om haar wijsheid. Ze heeft levenscyclussen meerdere keren doorlopen, waardoor ze heel goed weet waar ze over praat. Ze vindt niks gek. Ze houdt van de diversiteit van mensen en ze is heel nieuwsgierig naar de eigenheid van mensen. Die wil ze echt ontdekken en ook zichzelf mee verrijken.

Gerda
Haar passie is om mensen weer te verbinden met hun eigen natuurlijke aard. Ze heeft hierin veel kennis en wijsheid. Hiermee wil ze graag bijdragen aan de samenleving.
Ze kan goed luisteren, heldere vragen stellen, ze is no-nonsense en heeft een open houding. Ze kan goed zichzelf blijven en anderen zichzelf laten zijn. Ze snapt het leven.

Rosa
Zo zie ik Agnes:

  • Back to basic, naar je natuurlijke aard
  • Oprecht, integer
  • Rustig, gelijkmoedig
  • Open houding en een heerlijke lach
  • Ze is ECHT