Ontdek jouw Ware Natuur en jouw Eigen Wijze

Ware natuur
Wie ben je nou echt van nature? Waar loop je warm voor? Waar word je blij van? Wat doe je graag en ook vooral niet? Wat gaat je aan het hart? Waar ga je harder door lopen? En nog veel meer vragen waarmee de zoektocht begint.

Eigen wijze
Als je zicht begint te krijgen op wie je bent, is de volgende vraag hoe je daarmee je leven vorm gaat geven? Wat heb je hierin nodig?
Aan het eind van het traject is er een route uitgezet. Jij bepaalt tot hoelang we samen op pad gaan en wanneer het genoeg is geweest en onze wegen weer scheiden.

De ontmoeting
Er zijn vele manieren waarop we onze ontmoeting kunnen invullen.
Die ontmoeting kan binnen bij ’t Natuurlijk Huus plaatsvinden, maar ook buiten, in de tuin, bij de vijver, in het voedselbos, onder een sterrenhemel of rondom een vuurtje of op een andere locatie. Een wandeling is mogelijk, een gezamenlijke lunch, een ritueel, verfkwasten erbij gebruiken, in de moestuin vertoeven, kortom alles wat bijdraagt aan het verhelderen van de zoektocht en waar jij enthousiast van wordt. Vertrouwen, plezier en the flow kunnen hierdoor ontstaan.

Heb je belangstelling, mail dan naar info@hetnatuurlijkhuus.nl voor nadere informatie en/of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.