Boeken

Eten van de wilde Herfst

In de ontmoetingsruimte van ‘t Natuurlijk Huus hebben wij een boekenkast met allerlei nieuwe boeken die raakvlakken hebben met onze filosofie over natuurlijk duurzaam wonen en leven. Veel auteurs stellen hun boek daarvoor beschikbaar, zodat zo veel mogelijk mensen hier mee in aanraking komen en hun inspiratie kunnen halen.

Dit keer kregen wij een mooi boekje van Maria de Wit van Harmonycenter met als titel: De Wilde herfst, haal de natuur in huis. Niet alleen staan er  recepten in voor lekker eten, maar ook om verzorgingsproducten en schoonmaakmiddelen te maken. Je vindt er bijvoorbeeld recepten voor sleedoornjam, meidoornsiroop , herfstthee, walnotensnack, gezichtstonic, wintervoetenzalf, bodyscrub, pijnlijke keelspray, after shave blokjes, natuurlijke wc reiniger, tuinhandenscrub en anti- motjesmiddel.

Maria schrijft; “Steeds meer mensen willen het anders. Dromen over een leven dichter bij de natuur. Laat je verrassen door de eenvoud waarmee je supergezonde gerechten en snacks op tafel zetten. En voor je het weet, is  “wild” helemaal niet meer wild, maar juist heel normaal.

Herfst is het seizoen van overvloed,  tijd om de wintervoorraad aan te vullen.

Ze schreef ook De Wilde Zomer. Raden wat de volgende titel is?

www.harmonycenter.nl

https://www.facebook.com/harmonycenter.nl/

Voeg reactie toe

Klik hier om een reactie achter te laten