Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Inspiratieweekend over natuurlijk en duurzaam leven

26 augustus 2021 om 10:30 - 29 augustus 2021 om 16:00

€285

Zin om eens lekker een weekje, samen met anderen, midden in de natuur te verblijven? Dan ben je welkom bij het Natuurlijk Huus. Hier staat de tijd even stil. Tijdens onze inspiratiedagen geniet je midden in de natuur, en kun je inspiratie opdoen over een natuurlijker en duurzamer leven. 

Hoe werkt het?
Je kunt alleen, als stel of als groep meedoen aan het inspiratieweekend op het terrein van het Natuurlijk Huus. In principe stellen we een diverse groep mensen samen uit alle delen van het land. Maar, je kunt ook als groep boeken. We passen de invulling van inspiratiedagen aan, aan de behoefte van de groep. Zo zorgen we ervoor dat iedereen er voldoende uithaalt.

Zo werkt het:

 • Je schrijft je in voor één van de beschikbare weekenden. Staat er voor jou geen weekend tussen – geen probleem! Er komen weer nieuwe data beschikbaar.
 • We starten met een gezamenlijke ‘aftrap’ met de hele groep, om het programma op te stellen. Opties voor het programma zijn:
  • Excursie over het Natuurlijk Huus
  • Workshop wildplukken
  • Wandeling door de natuur
  • Kleding (of spullen) ruil
  • Stekjesmarkt
  • Excursie voedselbos
  • Workshop natuurlijk en puur koken (over veganistisch of vegetarisch eten, herkennen van eetbare wilde planten en kruiden)
  • Gesprek over natuurlijke leefstijl (over eten, geneeswijzen, huishouden)
  • Er is altijd ruimte voor eigen invulling, geef dat vooral aan!
 • Start programma – het is wel de bedoeling dat je even tot rust komt tijdens dit inspiratieweekend. We streven ernaar om één programmaonderdeel per dag te doen, en daarbuiten ben je ook vrij om te gaan en staan waar je wil. Een vast onderdeel van het programma is samen koken en eten met biologische streekproducten. ’S avonds is er een kampvuur waar je lekker kunt aanschuiven. Neem gerust een muziekinstrument mee. Het is natuurlijk ingewikkeld om alles in een vast stramien te gieten. Er zijn zoveel gespreksonderwerpen die vanzelf op gang komen. Daar bieden we juist ruimte en tijd voor, bijvoorbeeld tijdens het eten of het kampvuur. Daarnaast is er een mogelijkheid tot massage (tegen meerkosten) en het volgen van een schrijfworkshop. Er kan gezwommen worden in onze vijver. Het is vooral de bedoeling dat je lekker geniet en doet waar je zin in hebt.
 • Afronding & terugblik – we sluiten samen af. We horen graag wat je ervan vond en wat jij meeneemt naar huis. Als er behoefte aan is kunnen we een appgroep opzetten zodat je elkaar kunt blijven inspireren.

Overnachting
Bij natuurlijk leven hoort overnachten in de natuur. Je kunt overnachten in de bed & breakfast of in je eigen tent, camper of caravan. Kies je plekje in de tuin, bij de vijver, in het voedselbos en geniet van de sterrenhemel. Dat geeft je rust, ruimte, natuur en inspiratie!

Praktische informatie
Wanneer? Donderdag 26 – zondag 29 augustus
Waar? Het Natuurlijk Huus (in Raalte)
Prijs? 285 euro per persoon (inclusief overnachting, ontbijt, lunch, avondeten en koffie, thee, water)
Groepsgrootte? Maximaal 8 deelnemers

Aanmelden
Wil je meedoen? Leuk! Meld je aan via info@hetnatuurlijkhuus.nl. We nemen altijd even persoonlijk contact met je op. Ben je geïnteresseerd, maar ben je op zoek naar een privé programma? Ook dat is mogelijk.

Gegevens

Begin:
26 augustus 2021 om 10:30
Einde:
29 augustus 2021 om 16:00
Kosten:
€285

Locatie

‘t Natuurlijk Huus, Hogebroekweg 25 in Raalte
Hogebroeksweg nr 25
Raalte, Overijssel 8102 RL Netherlands
+ Google Maps
Telefoon
06-42871486
Bekijk de site van Locatie

Voeg reactie toe

Klik hier om een reactie achter te laten

Voeg reactie toe

Klik hier om een reactie achter te laten