Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Moeder Aarde & de 5 elementen retreat

22 juli 2023 om 13:00 - 21:30

€33 – €60

Reis door de 5 elementen 

Zaterdag 22.07.23
ETHER, WIND, AARDE EN WATER CEREMONIE
13:OO – 17:00 uur

GEZAMELIJK ETEN
17:00 – 18:30 uur

CACAO VUUR CEREMONIE
19:30 – 21:30 uur
Kosten
33 euro per ceremonie
60 euro hele mini retreat

Aanmelden: info@hetnatuurlijkhuus.nl

Welkom op ons mini retreat en maak een reis naar je zelf door de 5 elementen.
Door een diepe verbinding te krijgen met Moeder Aarde en onze dankbaarheid te tonen voor alles wat wij mogen ontvangen, voelen wij ook meer liefde voor ons leven en alles wat leeft. Ook helpt het ons te gronden en daardoor steviger en met meer vertrouwen in het leven te staan.

‘S middags > Ether, wind, aarde en water ceremonie
De ceremonie van de elementen wind en ether leidt ons eerst naar binnen doormiddel van ademhalingsoefeningen (Pranayama) en door de helende vibraties van Tibetaanse klankschalen, drums en fluiten. Daarna worden wij langzaam verbonden met de wereld van Moeder Aarde door het mediteren met geneeskrachtige planten en een Peruaanse despacho / offerings ceremonie. Vervolgens zullen we als onze dank tonen aan het water door middel van zang, helende klanken, intenties, bloemen etc. We eindigen dit ritueel door onze energie op te fleuren met een bloemenwater zegen.

‘S avonds > Vuur ceremonie met cacao
In deze ceremonie zullen we met de transformerende en oplichtende energie van het element vuur werken. De eeuwenoude Mexicaanse rituele drank van cacao helpt ons om ons hart te openen en te helen, samen met het zingen van medicijnmuziek en dans rondom het vuur. Oude Latijns-Amerikaanse en Indische vuurrituelen helpen ons om oude patronen en ervaringen los te laten en te transformeren, om daarna het vuur in ons hart aan te wakkeren om weer met passie door het leven te lopen. Geleid door Mariska van Dalfsen

Mariska is een medicijn vrouw en therapeut met 17 jaar ervaring in het doen van despachos (offering ritueel uit de Peruaanse Andes), plant medicijn, Reiki, Healing Touch, Munayki, het leiden van vrouwen cirkels en sound healing met Tibetaanse klankschalen en andere instrumenten. Haar grote passie is het zingen van medicijn muziek en mantras en ook door middel van het zingen in cirkels, anderen te helpen in hun zelf expressie. Ze is de oprichter van Warmayllu, een Peruaanse stichting die het integreren van de lokale Indiaanse kunst, cultuur en eeuwenoude wijsheid in het onderwijs bevordert in dorpen in de Amazone, Andes en kust van Peru (www.warmayllu.org.pe). Mariska heeft 20 jaar in verschillende gedeelten van Peru gewoond. Het laatste anderhalf jaar leeft ze in Rishikesh, India en in Kathmandu, Nepal waar ze de helende werking van Mantras, Soundhealing en Kundalini yoga bestudeert en beoefent.
in samenwerking met Lieke
Is Antropoloog en organiseert ceremonies rond de energie van de natuur. In die beide rollen houdt ze zich bezig met natuurreligie van andere gronden en natuurreligie die op onze grond beoefend werd en wordt. Ook organiseert ze retreats en faciliteert ecstatic dance. Het doel is altijd ruimte: ruimte om te zijn, ruimte om te voelen, ruimte om te verbinden met jezelf, een ander en het geheel.

en in samenwerking met Agnes / ‘t Natuurlijk Huus
Is coach en oprichter en bewoonster van ‘t Natuurlijk Huus, inspiratieplek voor Natuurlijk en Duurzaam leven. Hiermee wil ze graag bijdragen om de verbinding met de natuur in onszelf als onderdeel van de grote natuur weer te herstellen. Als die verbinding weer meer gevoeld kan worden, dan zullen we ook als vanzelf beter voor de natuur om ons heen zorgen.
‘t Natuurlijk Huus is zowel qua huis, cursusruimte en leefgebied geheel ecologisch.

Gegevens

Datum:
22 juli 2023
Tijd:
13:00 - 21:30
Kosten:
€33 – €60

Organisator

Lieke in het Wild
Telefoon
06-23760797
E-mail
liekeinhetwild@gmail.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

‘t Natuurlijk Huus, Hogebroekweg 25 in Raalte
Hogebroeksweg nr 25
Raalte, Overijssel 8102 RL Netherlands
+ Google Maps
Telefoon
06-42871486
Bekijk de site van Locatie

Voeg reactie toe

Klik hier om een reactie achter te laten

Voeg reactie toe

Klik hier om een reactie achter te laten