Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Moederdag wildplukwandeling

14 mei 2023 om 14:00 - 16:30

€35
Will Klein Sprokkelhorst van Wilderpad nodigt jullie uit voor een wildpluk wandeling bij het prachtige Natuurlijk Huus in Raalte. Op zondag 14 mei om 11.00 uur en om 14.15 uur kun je deelnemen aan een wandeling van minimaal 2 uur, waarin je meer leert over eetbare en medicinale wilde planten en kruiden die aldaar in de natuur te vinden zijn.
Will Klein Sprokkelhorst van Wilderpad is al meer dan 45 jaar bekend met eten uit de natuur en staat bekend om haar creatieve uitspattingen met wildpluk kruiden in gerechten of op en in taarten.
Ze heeft Traditionele Europese Natuurkunde gestudeerd en is Natuurvoedingsdeskundige.
Na afloop van de wandeling kun je proeven van deze heerlijke gerechten en wildplukhapjes en drankjes. Je zult zelf ervaren hoe wildpluk kruiden je lichaam echt voeden.
Het Natuurlijk Huus is een duurzame en inspirerende plek waar je kunt leren over duurzaamheid en zelfvoorzienendheid. Het is gebouwd met natuurlijke en hergebruikte materialen. Het adres van het Natuurlijk Huus is Hogebroeksweg 25, 8102 RL Raalte.
De wandelingen vinden plaats om 11.00 uur en om 14.15 uur. Om ervoor te zorgen dat we genoeg wildplukhapjes en drankjes hebben voor iedereen, vragen we je om je van tevoren aan te melden via onze website. Hier kun je ook meer informatie vinden over Will Klein Sprokkelhorst van Wilderpad en haar cursussen.
We hopen je te mogen verwelkomen op deze smakelijke en duurzame wandeling!
Met vriendelijke groet,
Will Klein Sprokkelhorst van Wilderpad

Locatie

‘t Natuurlijk Huus, Hogebroekweg 25 in Raalte
Hogebroeksweg nr 25
Raalte, Overijssel 8102 RL Netherlands
+ Google Maps
Telefoon
06-42871486
Bekijk de site van Locatie

Voeg reactie toe

Klik hier om een reactie achter te laten

Voeg reactie toe

Klik hier om een reactie achter te laten