Excursies

‘t Natuurlijk Huus geeft excursies om uit te leggen waarom we de dingen doen zoals we ze doen. Je kunt dat gebruiken als inspiratie voor als je bouwplannen hebt, wilt (her)inrichten, of als je je leven een natuurlijke draai wilt geven. We ontvangen ook vaak scholieren en studenten. Maar je kunt ook terecht voor een excursie op maat, aangepast aan de wens van de bezoeker. Ze kunnen gaan over natuurlijk bouwen, wonen, werken en/of leven.

Er komen kleuterklassen die op school hun droomhuis mogen bouwen, bovenbouw waar het op school over energie gaat, MBO’ers die college volgen over duurzaam bouwen, scholieren die een profielwerkstuk maken, HBO’ers die studeren op de energieprestatie van een woning of de ecologische inrichting ervan, instellingen gaan in gesprek over de natuurlijke levensstijl.

Mensen met bouw- en verbouwplannen komen kennis opdoen, ondernemers (vaak onze partners) nemen klanten mee naar ‘t Natuurlijk Huus, projectontwikkelaars toetsen hun visie aan die van de stichting Natuurlijk, vriendengroepen passen een excursie in, in het dagprogramma van het jaarlijkse uitje.

Bij concrete bouw of verbouwplannen kunnen we ook regelen dat een deskundige aanschuift. Deze tak van ‘t Natuurlijk Huus kan je bij bouwplannen begeleiden van begin tot eind met een resultaat zoals jij dat wil, maar dat zeker ook natuurlijk en gezond is.

Als er vaste excursiedata zijn, staan ze in onze agenda.
Excursies geven we ook op aanvraag. Meer informatie via info@hetnatuurlijkhuus.nl

Cursussen
‘t Natuurlijk Huus organiseert zelf geregeld cursussen. De locatie is ook te huur voor het geven van cursussen. Geïnteresseerden kunnen informatie opvragen door een mail te sturen naar ‘t Natuurlijk Huus. Zie ook Contact

Zelf een idee voor cursus, workshop of lezing? Laat het ons dan ook gerust weten via een mail naar ‘t Natuurlijk Huus.