Geen categorie

Feest van de natuur, “Fête de la Nature”

Elk jaar vieren we bij ’t Natuurlijk Huus het Feest van de Natuur om op een blije manier uiting te geven aan alles wat de natuur voor ons betekent. De natuur staat aan de basis van ons leven.

Zondag 4 september van 11 tot 17 uur hebben wij een leuk programma samengesteld

Programma

11.00- 13.00 uur        Lezing om de kwaliteit van ons voedsel te laten zien door Roelant de Vletter
in beeld gebracht met behulp van stijgbeeldonderzoek, chroma’s en kristallisaties:

Roelant: “Vanuit mijn zorg over de vitaliteit van onze voeding ben ik met stijgbeelden begonnen. Met proeven die materie meten kun je de aanwezigheid van bepaalde stoffen aantonen. Maar de vitaliteit kan je daarmee niet zichtbaar maken. Met stijgbeelden, chroma’s en kristallisaties kan dat wel. In deze lezing leg ik uit hoe dat werkt en laat ik resultaten van mijn onderzoek zien. In deze tijd waarin de aarde, de planten, de dieren en de mensen steeds meer met ziekten te maken krijgen, is vitale voeding van wezensbelang. Op de site staan wat voorbeelden. www.stijgbeeld.nl

13.30 -15.00 uur       Natuurlijk Zingen o.l.v. Maaike Gerritsen

Doe je mee? We zingen liedjes en mantra’s over onze natuur en maken vrije klanken. Daarbij improviseren we op trommels en allerlei andere instrumenten.

Goed of fout, mooi of lelijk spelen geen enkele rol, plezier in het zingen staat voorop. We zingen de sterren van de hemel of lachen om onze eigen klanken.

Vaak ontstaat een indrukwekkend natuurlijk geheel, waarin zowel ervaren zangers als mensen die dachten niet te kunnen zingen tot hun recht komen.
www.maaikegerritsen.nl

15.30-17.00 uur        Excursie over ’t Natuurlijk Huus,
Filosofie, voedselbos, wildplukken, biodiversiteit, ecologische woning & natuurlijke en duurzame lifestyle.
Voor meer informatie: www.hetnatuurlijkhuus.nl


Waardebepaling achteraf
We werken die dag met waardebepaling achteraf, dat betekent dat je zelf bepaalt welk bedrag je doneert voor het programma dat je hebt gevolgd, voor het aanwezig zijn op locatie en de koffie/thee.
Je kunt het hele programma volgen, maar ook één óf twee onderdelen.

Aanmelden
Iedereen is van harte welkom. Wel graag even aanmelden van te voren.
Graag ook even vermelden bij welke onderdelen je aanwezig wilt zijn.
info@hetnatuurlijkhuus.nl

Neem zelf zo nodig je lunch mee en eventueel een picknickkleedje zodat je op een fijn plekje kunt neerstrijken bij ons. Stoelen zijn er genoeg

Alvast hartelijke dank.

Roelant, Maaike & Agnes.

 

Voeg reactie toe

Klik hier om een reactie achter te laten