Boeken

In contact met water

Het boek: “In contact met water” , autobiografie van een wateringenieur is geschreven door Frank Silvis, gaat hij op zoek naar de essentie, het wezen van water. Wat is water nog meer dan zijn scheikundige formules en is water dat gezuiverd is ook wel gezond en vitaal water? Beseffend dat ons lichaam voor 70 % uit water bestaat, is water een essentieel onderdeel van het leven.

Geïnspireerd door o.a. het goedachten van Viktor Schauber, gaat  hij op zoek en verkent daarbij nieuwe gebieden, die voor veel mensen onbekend terrein zijn. Hij schuwt daarbij niet om zichzelf te leren kennen. Deze reis gaat langs vele wegen. Van emotioneel lichaamswerk, tot gebruik van Ayahuasca, zwemmen met dolfijnen,  het onderzoeken van de Tzolkin, leren pendelen, bezoeken van graancirkels, de geschriften van Jezus, een Avatar cursus en contact met Saint Germain.

Hij leert daarbij verschillende manieren en methodes te gebruiken om met helende, positieve energie te werken en negatieve energie af te voeren. Zoals bijvoorbeeld, contact maken met natuurwezens van het water, gebruik maken van Sanjeevini helingskaarten, waterharmonica’s , in- en uitgaande vortex en klankschalen.

Voor iedereen die meer over water wil komen te weten maar vooral ook andere gebieden wil verkennen is dit een heel toegankelijk boek. Het leest als een persoonlijk verhaal. Het is nergens opdringerig. En het is gemakkelijk geschreven.    Frank Silvis was directeur van Waterbedrijf Vitens en een wetenschapper die verder kijkt dan het fysiek tastbare.

Voeg reactie toe

Klik hier om een reactie achter te laten