Geen categorie

Inspiratieweek natuurlijk duurzaam leven

Zin om in de zomer een weekje samen met anderen op een mooie locatie te verblijven, omringd door natuur? Wil je even stil staan en inspiratie opdoen over een natuurlijker leven? Dan zit je hier goed!

Ware natuur
Aan het begin van de week bespreken we de mogelijkheden en ideeën met elkaar. Zo vullen we samen de week in. Voorbeelden zijn: excursie, workshop Eten uit de Natuur, wandeling, ontdekken van je eigen Natuurlijke IK, ruil van kleding, stekjes of spullen, moestuin, voedselbos, puur koken, veganistisch of vegetarisch eten, herkennen van eetbare wilde planten, kruiden. Heb je andere ideeën van dingen die er niet tussen staan? Geef vooral aan waar je behoefte ligt, dan kunnen we ons daar alvast op voorbereiden.

We kunnen het hebben over (op)voeding, natuurlijke geneeswijzen, wilde bloemenborders, voeren van een duurzame huishouding, ecologisch bouwen, uitwisselen van boek- film en podcasttips. Dit kan natuurlijk ook spontaan ontstaan, zittend rondom het kampvuur of bij de boekenkast van ‘t Natuurlijk Huus. Die staat vol met inspirerende boeken over natuurlijk duurzaam leven.

Daarnaast is er een mogelijkheid tot massage, het volgen van een workshop schrijven of een workshop over wat je allemaal zelf kunt maken. En er kan gezwommen worden in onze vijver. Het is vooral de bedoeling dat je geniet en doet waar je zin in hebt.

Eigen Wijze
Je doet op eigen wijze mee aan het programma. Voel je vooral niet bezwaard iets anders of even helemaal niets te doen. Welke inbreng je ook kiest, het is altijd waardevol. Zie het als een ontdekkingstocht dat op een natuurlijke wijze vorm krijgt.

De ontmoeting
’s Avonds eten we samen en koken we om beurten. Daarna kunnen we elkaar ontmoeten rond het kampvuur. Neem gerust een muziekinstrument mee.

Je kunt de nacht bij ons doorbrengen, in een bed and breakfast, in je eigen tentje, camper of caravan.
De plek, tuin, vijver, voedselbos en sterrenhemel, geeft als vanzelf rust, ruimte, natuur en inspiratie.
De groepsgrootte is 8 tot maximaal 14 deelnemers. Het is ook mogelijk om je met een vriendengroep in te schrijven.

Er zijn twee weken gepland:

maandag 19 t/m zondag 25 juli

maandag 23 t/m zondag 29 augustus

Heb je belangstelling, mail dan naar info@hetnatuurlijkhuus.nl voor overige informatie over kosten, verblijf en programma. Je bent van harte welkom!

Voeg reactie toe

Klik hier om een reactie achter te laten