Geen categorie

Is het stil in deze tijd?

Wat gebeurd er  in Coronatijd in en rondom ‘t Natuurlijk Huus?

Het is nu bijna een jaar geleden dat we uit Ierland terugkwamen en dat de eerste Coronazieken in het ziekenhuis waren opgenomen. We reisden met de trein terug naar huis. Er waren nog geen maatregelen. Twee weken later zaten we in de slimme Lock down. Deze bleek achteraf toch niet slim genoeg.

In eerste instantie werden onze bijeenkomsten afgezegd. We hadden net een mooi programma gemaakt. Met grote spijt moesten we dit annuleren. Ook gasten die bij ons zouden verblijven moesten afzeggen. Althans, dat dachten we toen nog. Het duurde maar een paar weken, of we kregen allemaal aanvragen voor verblijf bij ‘t Natuurlijk Huus. Mensen wilden de stad uit en in de natuur zijn. Er was behoefte aan meer ruimte en vooral ook aan buiten zijn. Veel mensen ontdekten daardoor ‘t Natuurlijk Huus. Er waren veel jonge mensen en gezinnen met jonge kinderen. We kregen ook verzoeken voor een excursie over Natuurlijk en Duurzaam wonen en leven.

Voor ons voelde dit heel goed. Wij konden zichtbaar maken wat er naar ons idee niet goed is aan ons huidig leven en samenleving. We konden laten zien hoe het anders kan. Daarnaast was er volop inspiratie op te doen uit onze boeken in de boekenkast van onze ontmoetingsruimte. De gasten kwamen in contact met ons voedselbos. De rust, ruimte, eenvoud en de natuurlijke omgeving werden erg gewaardeerd.

Wij zijn heel blij dat wij met ‘t Natuurlijk Huus bij kunnen dragen aan een betere, duurzame en natuurlijke wereld. We hopen dat er bij veel mensen een zaadje is gepland en dat deze snel gaat ontspruiten om vervolgens steeds verder uit te groeien. Hoe meer mensen hierin actie ondernemen, hoe sneller we die wereld creëren.

Voeg reactie toe

Klik hier om een reactie achter te laten