Geen categorie

Lezing gezonde woning met bouwbiologie

Met de bouw van ‘t Natuurlijk Huus wilden we niet alleen een huis bouwen met natuurlijke materialen, zo dicht mogelijk uit de regio gehaald en circulair, maar we wilde ook vooral een gezond huis bouwen. Een gezonde leefomgeving in je huis is heel basaal en belangrijk. We vonden het raar dat daar niet meer aandacht voor was bij het bouwen van je huis. Of het mooi, groot genoeg en betaalbaar is, zijn vaak de belangrijkste overwegingen. Zeker belangrijk, maar het belangrijkste is toch gezondheid voor jezelf en je leefomgeving. Daarom besteden we graag een avond over dit belangrijke onderwerp met Han Vrijmoed, auteur van het boek:

HANDLEIDING VOOR GEZOND WOONPLEZIER”

In z’n praktijk krijgt hij vaak vragen voor binnenmilieu onderzoek wanneer er klachten zijn. De ervaring leert,

HET HUIS IS DE PATIËNT.

Veel van deze klachten waren te voorkomen geweest als de bewoners kennis hadden gehad van inrichting en hun invloed op de gezondheid. Dat was de reden voor hem om dit handzame en informatieve boek te schrijven. Het boek is bijzonder relevant voor kopers van woningen die op het punt staan belangrijke keuzes te maken voor de toekomstige inrichting.

Aanmelden: info@hetnatuurlijkhuus.nl
Wanneer:  07-04-2022
Tijd:           20.00 – 21.30 uur
Kosten:      € 7,50 pp

Het boek van Han, evenals het boek “12,5 jaar op weg naar natuurlijk en duurzaam leven van ‘t Natuurlijk Huus zijn die avond aan te schaffen.

Voeg reactie toe

Klik hier om een reactie achter te laten