Geen categorie

Lezing Ormus en Alchemie & de 7 stappen van transformatie 5 mei

Leer Ormus maken en ontdek de oude wijsheden vanuit de Alchemie
o.l.v. Silvia Hoevenaar
van 10 -17 uur

Ben jij wel toe aan een beetje meer magie alchemie in je leven?
Deze lezing is voor iedereen die nieuwsgierig is naar de oude wijsheden en de magie van Ormus. Deze lezing is voor diegene die resoneert op de woorden: magie, alchemie, oude wijsheden, plasma, lichtlichaam en zelfhelend vermogen. Alleen als je hierop resoneert is deze lezing geschikt voor jou.

Intro
In de donkere hoeken van het menselijk bewustzijn fluistert een eeuwenoud mysterie genaamd alchemie. Een oeroude kunst, gedrenkt in geheimen en omhuld door een sluier van mystiek. Alchemie is een spirituele kunst, een Goddelijke en heilige wetenschap. Een verborgen pad dat de mensheid heeft betoverd sinds de tijd van de oude beschavingen, een pad dat zoekers van wijsheid en degenen die dorsten naar het bovennatuurlijke, onvermijdelijk verleidt. Alchemie is de kunst van het onzichtbare!

In haar kern is alchemie de zoektocht naar transmutatie. Alchemie is een filosofie, een reis naar het diepste wezen van de menselijke ziel. Het is een poging om de universele levenskracht te begrijpen en te beheersen, om het mysterie van het bestaan te ontrafelen.

Deze dag 
We gaan de 7 stadia van alchemie verkennen.
De 7 stadia van alchemie bieden een diepgaand inzicht in de kunst van ascensie. Het is een reis van transformatie en zelfontdekking, waarbij we onze innerlijke belemmeringen overwinnen en ons verbinden met onze hogere zelf. Door de verschillende stadia te doorlopen, kunnen we onszelf zuiveren, balans vinden en groeien naar een hoger bewustzijn. Het is een voortdurende reis van persoonlijke evolutie en spirituele ontwikkeling.

Deze dag leer je ormus maken.
Ormus is een alchemistische extractie uit zeezout, die het geleider van energie door je hele lichaam verhoogt. Op fysiek niveau voorziet Ormus je lichaam van mineralen, op energetisch niveau ontvang je een instroom van licht. Je mag het ook noemen; een levenskrachtelixer, omdat het de stroom van levenskrachtenergie verbetert. Een Ormus elixer kan genezing, verjonging, reiniging, activering, harmonisatie brengen. Het gebruik van Ormus kan helpen om je bewustzijn te openen voor innerlijke gebieden, je algehele vibratie te verhogen, blokkades op te ruimen en flow binnen te brengen.

Wat houdt deze alchemie workshop in:

  • Deze dag leer je over de oude wijsheden en de geschiedenis Alchemie en ORMUS
  • Je leert de helende krachten van deze levenselixer.
  • Do’s en dont’s voor het maken van een goede Ormus
  • We gaan met elkaar een ORMUS maken en zo zie je hoe dit volgens origineel alchemist recept gemaakt wordt.
  • Je ontvangt ook 100ML Ormus mee naar huis (neem zelf een flesje mee om het in te doen waar 200 ml in kan)
  • Diverse alchemistische oefeningen gaan we doen
  • Je leert over de magie in jezelf
  • Je leert over het pad van transformatie
  • Hoe zet je een goede intentie

Leer werken vanuit je I AM bewustzijn

Belangrijke info alchemie workshop:
– Parkeren is gratis;
– Eigen lunch meenemen;
– Een flesje van 100 ml minimaal om Ormus in mee te nemen

Aanmelden:
https://keytohealth.nl/winkelmand/
Bij annulering van je ticket, betaal je €25 administratie kosten en krijg je €100 retour, of je geeft je ticket aan iemand anders.

 

Voeg reactie toe

Klik hier om een reactie achter te laten