Geen categorie

Zomer ceremonie zondag 23 juni

Midzomer ceremonie 23 juni

Heb jij behoefte om te verbinden met de energie van de tijd van het jaar? Wil je voelen wat het je kan brengen? Wil je
ruimte maken voor jezelf en wat er speelt?
Eind juni is de zon op het hoogtepunt: de langste dag en dus de kortste nacht van het jaar. Het is een tijd van warmte, naar buiten, bloeien en stralen. De zaadjes die in het voorjaar gezaaid zijn komen tot volle wasdom. Het leven komt, net als de zon, tot een hoogtepunt. Door stil te staan in een ceremonie kun je deze energie voelen en er gebruik van maken.

Mijn achtergrond ligt in de antropologie en verbinding met het sjamanisme van onder andere de Shipibo’s in Peru. Ik voel een missie in het (weer) verbinden met onze eigen grond, de rijkdom aan (inheemse) wijsheid die ook op onze grond aanwezig is, de natuur en onze eigen innerlijke natuur. Ceremonie speelt daar een belangrijke rol in. Een ceremonie focust je aandacht, waardoor je op diepere levels dingen kunt begrijpen en inzien. En ook op diepere levels kunt verbinden.

Tijdens een ceremonie creëren we met elkaar een heilige ruimte. In die ruimte kun je in een veilige sfeer contact maken met jezelf, met anderen en met de natuur. Je bent van harte uitgenodigd om jezelf te zijn♥️

We drinken cacao, dat al door de Maya’s en zelfs daarvoor werd gebruikt. Als medicijn voor het hart, opent het je hart, laat het je verzachten en liefdevol kijken en voelen. Verder kun je bij een ceremonie denken aan stilte, meditatie, zang, muziek, dans/beweging, rituelen en verhalen/mythes uit verschillende culturen. Altijd afgestemd op de energie van de tijd van het jaar.

Datum: Zondag 23 juni
Tijd: 14.00 uur tot 17.00 uur (inloop 13.30 uur)
Locatie: ’t Natuurlijk Huus in Raalte
Bijdrage: 42,50 euro
Aanmelden: liekeinhetwild@gmail.com  
Overnachten in B&B bij ‘t Natuurlijk Huus is eventueel mogelijk. Neem daarvoor contact op met
info@hetnatuurlijkhuus.nl

Ben je erbij? Je bent hartstikke welkom! ♥️

Voeg reactie toe

Klik hier om een reactie achter te laten