Ontdek jouw Ware Natuur als team of groep

Ware natuur
Een team of groep is ook een eenheid, met ook een eigen ware natuur. Waarom ben je een team? Wat zijn jouw doelen? Wat wil je bewerkstelligen?

Eigen wijze
Als je zicht begint te krijgen op de ware natuur van het team, gaan we kijken hoe je dat op eigen wijze kunt bereiken, als team, maar ook als individu in de groep.
Aan het eind van het traject is er een route uitgezet. Als team bepaal je tot hoelang we samen op pad gaan en wanneer het genoeg is geweest en onze wegen weer scheiden.

De ontmoeting
Er zijn vele manieren waarop we onze ontmoeting kunnen invullen.
Die ontmoeting kan binnen bij ’t Natuurlijk Huus plaatsvinden, maar ook buiten, in de tuin, bij de vijver, in het voedselbos, onder een sterrenhemel of rondom een vuurtje of op een andere locatie. Een wandeling is mogelijk, een gezamenlijke lunch, een ritueel, verfkwasten erbij gebruiken, in de moestuin vertoeven, kortom alles wat bijdraagt aan het verhelderen van de zoektocht en waar jij enthousiast van wordt. Vertrouwen, plezier en the flow kunnen hierdoor ontstaan.

Heb je belangstelling, mail dan naar info@hetnatuurlijkhuus.nl voor nadere informatie en/of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.