Workshop

Terugblik op de workshop “Kinderen en essentiële oliën

Jacqueline

Workshop – “Kinderen en essentiële oliën”

Ken jij essentiële oliën? Weet jij wat deze oliën voor je kunnen betekenen? Hoe ze jou en je kinderen in het dagelijks leven kunnen ondersteunen? Op welke manieren je de oliën kunt inzetten en wanneer? En wat geuren met je doen?
Lang geleden werden kruiden al uit de natuur gehaald en op vele manieren ingezet voor dagelijks gebruik. Tijdens de workshop hebben we ervaren en gezien hoe krachtig de oliën zijn. We hebben gesproken over hoe belangrijk het is om elkaar aan te raken, te masseren. Op een simpele manier kun je al bij baby’s beginnen met massage. Tijdens de gehele kindertijd en natuurlijk ook daarna, is aanraking belangrijk. Het geeft je een gevoel van vertrouwen, het “er mogen zijn” en het helpt met het accepteren van je eigen lichaam en een aanvaardbaar lichaamsbeeld. Tevens ondersteunt een massage een gezond immuunsysteem, werkt stress reducerend en verhoogt het je concentratie.
Het is altijd erg mooi om tijdens een workshop mensen de oliën te laten ervaren en samen te ontdekken. Vooral wanneer mensen nieuwsgierig zijn en nog niet eerder met deze oliën hebben kennisgemaakt, gaan we samen een avond vol beleving tegemoet. Na de workshop smaakt het altijd naar meer en het geeft mij een enorme voldoening om mensen blij te maken en te verbazen.
Nu alweer zin in de volgende workshop: “Volwassenen en essentiële oliën”. De datum moet nog worden gepland, maar wanneer er jij ook interesse hebt, laat het me weten.
Jacq-wijnen@live.nl

Voeg reactie toe

Klik hier om een reactie achter te laten