Geen categorie

Vele activiteiten in onze vergaderlocatie

Steeds meer mensen en organisatie weten onze vergaderlocatie te vinden, als een inspirerende plek voor hun bijeenkomst. Of het nu gaat om een overleg, een teambuilding, het vieren van een bijzondere gelegenheid of een cursus, de bijzondere locatie werkt mee aan het uiteindelijke effect.

Wij kunnen zorgen voor een heerlijke lunch, die niet standaard is en die bereidt is met wat onze grond te bieden heeft.  Van een heerlijk soepje, pesto, eiersalade, jams en een frisse salade, het is maar wat het seizoen ons biedt.  Dichter bij de natuur kan niet.

Tussendoor kan er een heerlijke wandeling gemaakt worden door het voedselbos. Er kan gegeten worden bij onze picknicktafels in de tuin of onder de veranda. En op verschillende plekken kun je buiten zijn. Lekker mijmeren bij de vijver, in de tuin gaan zitten en over het voedselbos staren of even kort door onze boomgaard lopen. In de omgeving kan er ook een mooie wandeling gemaakt worden. Deze neemt ruim een uur in beslag.

Er zijn dus heel veel mogelijkheden om de bijeenkomst een bijzondere ervaring te laten zijn. Daarnaast kun je met het verhaal van ‘t Natuurlijk Huus nog eens extra met veel inspiratie naar huis gaan.

Wij bieden graag die plek voor je aan.

 

Voeg reactie toe

Klik hier om een reactie achter te laten