lezing

Water – een grote ontdekkingsreis 23 sept 19.30 uur

Water – een grote ontdekkingsreis                                                     Frank Silvis

Iedereen heeft dagelijks met water te maken. Wanneer we douchen, eten koken en niet te vergeten een lekker glas vitaal water drinken. Water is voor ons zo vanzelfsprekend dat we zelden stilstaan bij hoe bijzonder het element water eigenlijk is. Water heeft bovendien heel veel bijzondere eigenschappen. Tijdens zijn periode als regiodirecteur bij Vitens ontdekte hij  de energetische kant van water. Hem kwam een methode ter ore om de vitaliteit van water te meten (de radiësthesie). Met behulp hiervan onderzocht hij het effect van allerlei manieren om water te vitaliseren. Weet u dat u ook zelf uw water kan vitaliseren?

Frank neemt ons mee in zijn ontdekkingsreis door de materiële en de immateriële wereld van het element water. Na zijn studie civiele techniek in Delft heeft hij 25 jaar gewerkt bij Grondmechanica Delft (rivierwater, grondwater, zeewater), Bureau de Gruyter (koelwater, bluswater, rioolwater) en bij Vitens (drinkwater). Inmiddels heeft hij al bijna tien jaar zijn eigen bedrijf Vortex Vitalis.
Tijdens de avond is er gelegenheid zijn autobiografie ‘In Contact met Water’ te kopen en een aantal producten om straling te beperken en water te vitaliseren.

Bijdrage: we werken met een donatie op basis van waardebepaling achteraf voor locatie & spreker

Voeg reactie toe

Klik hier om een reactie achter te laten