Geen categorie

Workshop Fermenteren 25 januari van 13.00 – 15.00 uur

Fermenteren is een manier om je immuunsysteem te ondersteunen.

Samen maken we zuurkool en een waterkefir drank. Je neemt dit na afloop uiteraard mee naar huis.
Het fermentatieproces gaat van start….

De workshop wordt ingeleid door Erna Hemeltjen met een uitleg over fermenteren.
Daarbij serveert ze een proeverij van zoete gerechten, alles door haarzelf gemaakt. De receptuur is terug te vinden in haar boek haar boek ‘Puur Smakelijk voor iedereen’ .
We sluiten af met een kefirdrank en enkele gefermenteerde producten.

Opgave en vragen:
via puursmakelijk@gmail.com of 06-30496832
Kosten: € 42,50

Erna Hemeltjen:
In december 2022 heb ik een grote wens van mij doen uitkomen.
Mijn  kookboek ‘Puur Smakelijk voor iedereen’ werd uitgebracht!
Een kookboek vol recepten voor mensen die van puur en lekker eten houden. Maar zeker ook voor  mensen met dieetwensen of een allergie.
De recepten zijn zo samengesteld dat ze je immuunsysteem zo min mogelijk beïnvloeden, dit komt je gezondheid ten goede.
In navolging op het boek ben ik workshops gaan ontwikkelen

 

 

 

Voeg reactie toe

Klik hier om een reactie achter te laten