Workshop

Workshop Fermenteren kun je leren was zeer geslaagd

Met een mooi groepje van tien personen hield Cathy Verschoor de Workshop Fermenteren kun je leren bij ‘t Natuurlijk Huus. Daaraan voorafgaand hielden we voor geïnteresseerden een excursie over ‘t Natuurlijk Huus. Voor het eerst in al die jaren had ik niet genoeg aan anderhalve uur. Dat kwam doordat iedereen ook zelf veel in te brengen had. Alleen maar des te leuker.

We leiden de bijeenkomsten  altijd in door even iets over de plek te vertellen, waar we mee bezig zijn en wat er te zien en te doen is bij ‘t Natuurlijk Huus.  We vinden het heel fijn dat er zoveel mensen bezig zijn met natuurlijke zaken in hun leven. De verschillende mensen bieden wij graag een podium, om verschillende werelden bij elkaar te brengen. Op deze manier ga je breder kijken en meer holistisch. En wat heel belangrijk is: je ziet dat anderen met de zelfde zoektochten bezig zijn als jij. Je kunt elkaar inspireren en bevestigen. Het is toch gemakkelijker om veranderingen in je leven door te voeren als je ziet dat er meer mensen op weg zijn. In de afgelopen jaren hebben wij kunnen zien hoe dat gegroeid is. Heel mooi.

Een zaadje ontkiemt en wordt een plant. Het komt tot bloei om zodoende weer veel zaden te vormen waar nog meer leven uit voort kan komen. Het is oneindig, zo verwonderlijk en het is dat wat LEVEN is.

Voeg reactie toe

Klik hier om een reactie achter te laten